ENJOY ALDOS

ENJOY ALDOS Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1674 beoordelingen
22 okt 2020 om 16:28 1 kapsalon met ondoorbakken slappe friet totaal overgoten met teveel knoflooksaus en 1 turkse pizza met zoveel saus erin dat er een soort deegpap met knoflooksaus in een zilverfolie verpakt zit die bij openen uit elkaar valt. Schandalig.
22 okt 2020 om 12:57 Op tijd lekker warm
22 okt 2020 om 9:50 Very tasty food, arrived warm and in full, definately recommend!
20 okt 2020 om 11:25 Cheesecake aardbei en milka donut kwamen regelrecht uit de vriezer! Het was nog letterlijk bevroren. Je bestelt toch om meteen te eten!! Durum doner was erg lekker, maar de turkje pizza met shoarma was heel slap!
18 okt 2020 om 18:11 Snelle bezorging heerlijk gegeten
17 okt 2020 om 23:55 Lauw eten en erg kleine porties voor het geld.
17 okt 2020 om 20:14 Altijd op tijd en lekker eten!
17 okt 2020 om 19:52 Al het eten was lauwwarm. Kaassoufle van mijn zoontje zelfs koud. Shoarma leek niet op shoarma maar op droge korrels. Heeft niets met shoarma te maken. Smaakte ook erg flauw. De shaslick schotel was taai, erg aangebakken. Totaal geen goede ervaring.
16 okt 2020 om 20:06 Heel erg lekker! Topper.
11 okt 2020 om 14:24 Ik ben een vaste klant (busschauffeur) altijd goed eten, goed personeel, berzorgers altijd vriendelijk. Echt de BESTE van heel Zaandam. Dank jullie wel Aldos!!!!!
10 okt 2020 om 10:18 Ik had shoarma besteld maar kreeg in plaats van shoarma gerult gehakt. Ik vond het niet te eten. Dus dit is geen aanrader en ik vond het niet te vreten. Het patat was ook veel te zout!
9 okt 2020 om 1:23 Toppers